Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Denklessen – hoe de school, jouw werk regeneratief te bekijken

22 augustus 2022 @ 08:00 - 17:00

Je hoort de term steeds vaker: regeneratief. Soms in combinatie met duurzaamheid, maar steeds meer ook in het onderwijs.
Daar ben ik hartstikke blij mee, want het kan zóveel in verandering brengen. Sinds 2016 word ik getraind in het regeneratief werken.
Voor mij betekent dat, dat ik kan kijken naar het onderwijs als een systeem. Als een geheel. Met een regeneratieve blik leer je te werken vanuit de gezonde delen.
Waar is de essentie en hoe kan je daaraan bijdragen, met al wat jouzelf blij maakt. Denk maar eens wat er gebeurt, als je meer kan doen van wat je écht blij maakt. Wat er dan mag veranderen.

De afgelopen jaren heb ik gezocht, gedacht en geleerd. Hoe kan ik regeneratief werken in het onderwijs brengen.
Eindelijk begint zich wat af te tekenen. Hier is het.

Doe je mee, aan deze geweldige (denk ik), nieuwe, serie van denklessen?  Ik ben er zelf heel enthousiast over. We gaan een serie in, waarbij we allemaal leren. De allereerste gezamenlijke sessies met als doel te werken aan gezond onderwijs jou, je leerlingen en alle leerlingen die nog volgen.

We starten begin van het nieuwe schooljaar. Data volgen nog, dit is een eerste aankondiging.. Maar, laat het me weten als je wil aanhaken! josine@lichterlesgeven.nl

 

* vijf sessies in schooljaar 2022-2023

* 2 tot 2, 5 uur

* start ‘fysiek’, sessies daarna online

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
22 augustus 2022
Tijd:
08:00 - 17:00